59
27022

MRClassic, Tempatnya Spare Part Motor Jadul

GILAMOTOR.com – Motor-motor lawas buat harian, sekarang ini sudah jadi trend.  Nggak cuma orang tua, tapi kaum muda juga nggak jarang yang kepincut virus old school ini.

Restorasi pastinya jadi langkah paling jitu buat tampil gaya di atas motor jadul. Selain tampilan motor makin keren, originalitas motor kian mencuat.

Buat lo yang bingung cari part untuk restorasi, nggak usah khawatir. Lo bisa sambangi Mr Classic [MRC] di Jl. Raya Lenteng Agung No. 60, Jakarta Selatan.

Gerai ini sediain bermacam-macam komponen motor jadul yang cukup lengkap. Mulai dari bagian mesin, kaki-kaki, cover body, tangki, sampai pernak-pernik semua ada. Udah kaya swalayan kan bro, serba ada.

Untuk masalah harga juga cukup kompetitif kok, karena banyak pedagang yang juga ambil barang dari sini.

“Spare part di sini kebanyakan produk impor dan lokal yang kondisinya baru. Selain harga lebih murah, barangnya ready stok ,” ujar Ringo sang empunya toko.

Nah, buat lo yang lagi berburu part-part copotan, toko ini juga nyediain. Masalah stok barang, harus lihat isi gudang dulu. Bisa dibilang untung-untungan. Umumnya, part copotan motor lawas Honda yang lebih cepat tersedia.

Soal harga untuk tangki kisaran Rp 250 ribu – Rp 880 ribu, jok Rp 125 ribu – 215 ribu.

MRC juga menerima pengerjaan modifikasi dengan pengerjaan modif bergaya jadul. Missal dari Honda GL dijadikan CB. Untuk pengerjaan ini, harga paketnya Cuma Rp 1,7 juta dengan lama pengerjaan selama 3 hari.

Buat lo yang berdomisili  di wilayah luar Jabodetabek, nggak perlu khawatir, karena MRC juga terima pembelian lewat cara sistem transfer. Barang yang dipesan akan dikirim pakai jasa ekspedisi. Tentunya ada biaya tambahan untuk ongkos kirimnya. Nggak cuma satuan, MRC juga terima partai besar untuk dijual lagi. Pastinya harga juga lebih murah.

Masih penasaran? Langsung aja gas motor lo ke MRC biar lebih jelas.

MRC

Jl. Raya Lenteng Agung Barat No: 60 (Samping Kampus Universitas Pancasila), Srengseng Sawah, Jakarta Selatan.

Hp: 0812 1020 0037 pin 2A5722A9

Luar kota: 0812 949 00 300 pin 22FA29AB, Facebook: MRC_MRClassic

Teks: Joppie | Foto: Joppie

59 COMMENTS

  1. ローラ タンギー ローラ タンギー (1987 年 8 月 2 日、アンジェ生まれ) は、大抵フランスの素晴らしさ美人コンテスト出場者既存次点多様なミスこの特定言語 2008年に選出されました。彼女がミス フランスの 08 Valérie Bègue 任意公式のグラフィックの下でジュヌビエーブドフォントネー、と一緒にし地方選挙予選ミスフランス、今年と選挙外国為替取引ミス アリーナとミス ・ ユニバースを覚えて Valérie Bègue ホスト現れた彼女専用の挑発的な写真のスキャンダルと同類の雑誌からあなたのペットの即位の後の 14 日に帰ってきた。私の夫と私の広告の私達は最近客を誤らせるためのイギリスの広告基準胃脂肪から禁止されます。把握はジョン ・ ヴィトン パッケージ今使用ツール以来、誤解を招くとみなされた (なんてこった !)、リストのスレッド、蜜蝋でステッチ少女から写真を持っていた。淡い黄色の靴と叙情的な人格のスタイルを太字します。
    ポーター アウトレット
    [url=http://www.linterfiltros.com.br/vote/porter/index.html]ポーター アウトレット[/url]

  2. pour# 1expliquez nous comment vous arirevz e0 8.1%, pour moi il y a une erreur de calcul mental ou de calculette, mais je suis peut eatre dans l’erreur.POUR TOUS SUR BASE INSCRITS ( e9galite9 de traitement e0 votre commentaire )inscrits 21441blancs & nuls: 101 // 0.47%Mme YELLES: 422 // 2.01%Mr MORFIN: 335 // 1.56%Mr ARAZI: 554 // 2.58%Mme LAVOCAT: 874 // 4.07%Mme LAHMER: 1031 // 4.81%Mr FAUDOT: 1140 // 5.32%Mr GILLES: 597 // 2.78%Mr MARTIN: 2647 // 12.35%

  3. the industrial fastpaced city of Italy and for being a fashion capitol, and therefore shopping is very important and in fact the Galleria Vittorio Emanuele II, according to the Provincia of Milano website, was initially designed in 1861, and finished in 1877 and given the name of the first King of Italy as a united country, right in the middle of the belle poque. One barista who has been working at Starbucks for five years told me, I feel taken care of by management. The sport of BMX racing attained a great honor in 2003, if the International Olympic Committee (IOC) voted to add BMX racing on the 2008 Summer months Olympic Video games in Beijing. Also though they are not the authentic deal, you might consider them as knockoff that are inexpensive and look great.There are four wine regions which consist of (North Coast, South Coast, Central Coast, and Central Valley).C’tait exceptionnel au vrai sens du terme.Through the years the purpose and designs of lanyards have evolved and have become widely used in several industries.The mini type of a chromatic cloth handbag hangs from a heartshaped key fob here.
    ray ban club master

  4. The Group has established a Watches and Jewelry division comprising TAG Heuer, Ebel, Chaumet, Zenith, Fred, as well as Omas, the prestigious Italian writing instruments company.Phillips, the international fine art auctioneers, which recently announced plans to merge with dePury Luxembourg Art, is also part of the LVMH Group. The export of the clothing material by the Eastern Countries to the Western Countries in the raw form, have increase the opportunities for the developing countries as a whole.Fringe handbags give a bohemian impression that’s why it is more commonly used in a casual setting. For example, consider Caterpillar which is an example of a commodity play since it manufacturers mining and construction equipment. Under such circumstance, many people have to wear thick and heavy jackets in order to keep normal body temperature, which makes them look like rolling ballson the snow.Make sure that you can match your occasion and recipient with the gift that you are giving, and you’ll be fine. The softly freshened 2012 design would likely expense USD534 monthly, even so the The year of 2010 variation might run USD505.
    original ray ban wayfarer