50
3332

Besok Duo Megelli Meluncur

JAKARTA.- PT Minerva Motor Indonesia (MMI) akan menghadirkan dua varian sekaligus generasi terbaru Megelli 250. Dalam peluncurannya, dua generasi terbaru ini akan langsung menjajal sirkuit Sentul, Bogor, Jawa Barat.

Kendati MMI menghadirkan dua generasi terbaru sekaligus, varian RE dan RV, namun generasi lawas Megelli 250 R akan tetap dipertahankan keberadaannya. “Minerva tak akan men-discontinue Megelli 250 R meski akan hadir dua generasi baru Megelli,” papar Kristianto Goenadi, President Director PT MMI.

Kehadiran dua generasi baru ini, dinilai MMI memiliki kemampuan performa yang lebih baik dari generasi sebelumnya. Selain pengembangan pada sektor mesin, penambahan fitur baru pun dilakukan pada Megelli 250.

“Kehadiran generasi baru Megelli ini merupakan jawaban MMI kepada konsumen yang menginginkan Megelli memiliki tanaga dan performa lebih baik. Sekaligus untuk memenuhi keinginan masyarakat pecinta kecepatan,” tambah Kristianto.

Karena hal itulah, PT MMI selaku ATPM Megelli di Indonesia membawa kedua generasi terbaru ini lahir di lintasan balap. Sekaligus memberi kesempatan wartawan untuk menjajal performa dan tenaga Megelli di lintasan balap.

Bagaimana kekuatan dan performa Megelli 250 RE dan RV saat beraksi dilintasa sirkuit Sentul? kita tunggu saja aksinya besok.

Foto : Istimewa

50 COMMENTS

  1. “Kehadiran generasi baru Megelli ini merupakan jawaban MMI kepada konsumen yang menginginkan Megelli memiliki tanaga dan performa lebih baik. Sekaligus untuk memenuhi keinginan masyarakat pecinta kecepatan,” tambah Kristianto.

    itu keinginan dari pemakai megelli yg lama, trus skarang keluar yg baru, pemakai megelli lama diterlantarkan.

  2. Yg Megelli 250Rv dah gw coba tunggangin di PRJ,,hasilnya Bgus boy.Tp arena percobaan PRJ kurang luas jd ga sempet gw oper gigi 2(Gigi 1 panjang tarikannya).Maju trus minerva. . .

  3. saya sempat mencoba megelli baru di PRJ, pertama perhatian pertama sistem kelistrikan hrs diperhatikan sam pihak minerva, electrict starter bermasalah,bahaya klo pas di jalan krn tidak dilengkapi starter manual. pertama mesin dihidupkan sudah terasa perbedaan dengan generasi pertama “250r”.. sudah jauh lebih halus dan gahar. kemudian saya coba putar tuas gas dan Humm mengaum seperti siap nelen korban, suara knalpot g beda jauh dari yg lama.. masih harus modif krn kasar ada frekuensi sekitar 5oHz yg merusak suara nya. kemudian coba saya masuk kan gigi sayu dan tarik.. wups..sudah sangat responsif dan gahar.., macan T*G*r lewat dah, di PRJ jelas g bisa dapat top speed tp saya yakin dengan kondisi mesin spt ini top speed nya bisa dapat 135-140 an. perpindahan gigi masih ada sedikit masalah sering nyangkut. untuk tmn2 yg coba di sentul mungkin g dpt masalah ini karena sudut putar Circuit lebar, tapi yg mencoba di sirkuit kecil yg punya banyak belokan curam yg hanya bisa di pake dengan kecepatan rendah akan merasa kesulitan karena untuk memutar riding position nya harus rebahan, ini karena posisi stang terlalu dekat dengan tubuh ..mmmmm jadi sulit klo di jalanan rame seperti jakarta masalah ini cukup serius karena mayoritas bikers ada di keramaian jakarta. karena stang sering nyentuh dengkul, jadi kurang lincah. posisi stang terlalu kebawah mengharuskan rider membungkuk, jelas g bisa buat jalan jauh dengan waktu yg lama dan jalanan macet, karena harus ada biaya tambahan tukang pijat buat para rider, hal ini pasti jadi PR besar buat minerva karena saya yakin mengubah rangka dan body karena mslh ini tdk akan mudah dan jika dilakukan perubahan tidak akan cukup waktu 1-2thn untuk re produksi…menurut saya.. klo riding position bener2 kalah jauh sama ninja 250, nggak nyaman untuk kelas motor fasion yg mestinya bisa dipakai harian. Tail.. sbnr nya ini yg saya harapkan pada perubahan dari 250r ke 250RV tp tnyt tdk dilakukan ekornya tll pendek, g nyaman buat boncenger, kalau mo membawa konsep alone rider mestinya tdk usah dikasih jok belakang sekalian, tp jelas kurang laku di indo karena umumnya motor ini dibeli untuk alasan fassion dan boncengin ce ha ha ‘joke’ .model lampu blkng hmm kecil memang modis tp kurang informatif jika jalan siang karena kalah sam sinar matahari menurut saya tail 150 VX lbh bagus dan save. Breaker.. depan belakang sip g ada keluhan. suspensi lumayan empuk standar lah.

    sekian ulasan saya .. semoga dapat dijadikan referensi tambahan.

  4. I just want to tell you that I’m beginner to weblog and truly savored this website. Most likely I’m likely to bookmark your site . You actually have perfect articles and reviews. With thanks for sharing with us your website page.

  5. I have recently started a blog, the info you offer on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. “Character is much easier kept than recovered.” by Thomas Paine.

  6. I needed to put you a tiny note to be able to say thank you the moment again for those lovely guidelines you have documented at this time. It has been quite pretty generous of you to present freely all numerous people could have distributed as an electronic book to earn some cash on their own, chiefly seeing that you might have tried it in the event you considered necessary. The tactics additionally worked to be the fantastic way to be aware that some people have a similar dream just like my very own to know much more in regard to this matter. I’m certain there are thousands of more pleasurable moments ahead for folks who scan your site.

  7. My spouse and i felt absolutely fortunate when Louis could carry out his inquiry with the precious recommendations he obtained in your site. It’s not at all simplistic to simply always be giving out hints which often some others have been selling. And now we understand we have the website owner to appreciate for this. Most of the illustrations you have made, the simple blog navigation, the friendships your site assist to instill – it’s got most awesome, and it is assisting our son in addition to our family imagine that that situation is enjoyable, which is certainly very fundamental. Thank you for everything!

  8. Velikost penisu je pro drtivou vetšinu mužu velmi duležitá. Pocit nedostatecnosti v této oblasti se muže promítat i do dalších stránek života.

  9. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

  10. Dne 01.09. jsme pozastavili prodej produktu Vimax kvuli nálezu léciva sildenafil v šarži LOT:1212 EX:DE16. Sildenafil se nemuže pridávat do doplnku stravy. Pokud máte doma balení z této šarže, mužete nám ho vrátit a my Vám vrátime peníze v plné výši.

  11. hi!,I like your writing very much! share we communicate more about your post on AOL? I require a specialist on this area to solve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

  12. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

  13. The State inspection report notes that Bright Start teachers were not following a policy of using written attendance sheets because it was Christmas Eve.

  14. Know requirements other jewels in advance of making a jewelry invest in.One can find a couple of specific categories of ,cheap tiffany jewellery,gallstones: replica, fake and even counterfeit. tiffany jewellery they are both genuine gem stones, yet representation is only plastic colored to take a look for instance the real thing. Natural and organic diamonds can be found subterranean and synthetic jewels are actually evolved in a very lab.Go on a incredibly critical look within the piece that suits you, consequently put it near to other sorts of items you are searching for. Watch out for techniques that a number of suppliers may use to manufacture a diamond start looking improved.

  15. Have you ever heard concerning juicy couture in advance of? This is a custom made worldwide. Many individuals notably for women who live,juicy couture online outlet,profound need for juicy couture.Definitely, Juicy Couture is actually a Western world Shore style corporation promoting the nation’s traces of modern everyday and even sportswear and even gadgets. Certainly, there creases contain a great warm look and elegance. The Targeted title came into common use when ever Fashionistas began using its shirts or dresses together with hauling their purses.

  16. Learn the kind of gemstones before a jewelry obtain.You can find several one of a kind categories of ,tiffany jewellery for cheap,pebbles: counterfeit, manufactured and replica. tiffany jewellery are both authentic gems, nevertheless phony is actually plastic dyed to take a look just like the genuine thing. Pure diamonds are found subterranean and synthetic other jewels can be expanded in a laboratory.Receive a highly close look at the element you like, in that case stuff it together with some other types you are researching for. Watch out for strategies the fact that a number of agents will use to earn a engagement glimpse better.

  17. Hello there! I could have sworn I’ve visited this site before but after browsing through many of the posts I realized it’s new to me. Regardless, I’m definitely pleased I discovered it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!

  18. 129701 117389Hello, Neat post. There is actually a dilemma along with your internet site in internet explorer, could test this¡K IE nonetheless could be the marketplace leader and a large portion of men and women will leave out your exceptional writing due to this dilemma. 672023

  19. This extremely herb can assist you prevent your food cravings to a specific limitation which will be very great for you as you will not really experience any yearnings for meals which will end you from the condition of overindulging.

  20. I discovered your blog web site on google and test a number of of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for ahead to studying extra from you in a while!

  21. hi Guys, My name is Abhisek. I am a health consultant. I guide people in losing weight. Here I would like to share few knowledge regarding fat loss for females. Losing weight for ladies is a little hard compared to male. The nature has created them in this manner that they can have kids and is the cause for the fat storage in the belly area.The Venus Factor product is a great system which has been specially created for women. It is a organic kind of program which helps females to shed weight by natural remedies, no pills involved. I had seen lot of people telling about it lately and the general view is that it is really beneficial. Therefore try The Venus Factor out when you want to shed weight. It is just the only product in the health market that I belive I could recommend .

  22. ADT has over 6 million customers, over 120 years of experience, and a globally recognized brand name, it’s no wonder Protect Your Home, an authorized ADT retailer, is at the top of our list. It’s the #1 home security provider in North America and has been an industry leader since 1870 with the invention of the first telegraph-based alert system.

  23. In Native indian Medication, this supplement is utilized to hold off menstruation, edema, digestive tract parasites and constipation. It’s furthermore efficient on cancers, bronchitis, throat attacks, bowel issues, hacking and coughing and dysentery among others.

  24. Having read this I believed it was rather enlightening. I appreciate you spending some time and energy to put this information together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!