86
15086

BAI : Pajang Pulsar 135 LS Modifikasi

JAKARTA.- PT. Bajaj Auto Indonesia (BAI) selaku ATPM motor Bajaj di Indonesia memajang jagoan terbaru mereka Pulsar 135 Light Sport di ajang Pekan Raya Jakarta. Yang menarik, kondisi tubuh Pulsar 135 LS ini sudah mendapat sedikit sentuhan modifikasi hingga terlihat lebih macho.

Kehadiran Pulsar 135 LS modifikasi ini, semata-mata hanya untuk menunjukkan kepada calon konsumen Bajaj bahwa Pulsar 135 LS pun cocok untuk dimodifikasi dengan berbagai style.

Untuk urusan merombak Light Sport ini, BAI mempercayakan pengerjaannya kepada rumah modifikasi PHOENIX Custom dibilangan Bekasi, Jawa-Barat.

“Kami sengaja memajang Pulsar 135 LS yang telah dimodifikasi sedemikian rupa, untuk menunjukkan kepada calon konsumen bahwa Pulsar 135 LS juga bisa dimodif sesuai selera. Karena seperti yang kita tahu bahwa masyarakat Indonesia sangat kreatif dalam ide memodifikasi motor,” jelas Rizal Tandju selaku Marketing & PR Asst. Manager PT BAI.

“Untuk urusan modifikasinya, kami memang telah bekerja sama dengan rumah modifikasi PHOENIX yang digawangi oleh Anton. Biaya untuk memodif Pulsar 135 LS ini sebesar Rp 9,6 juta,” tambah Rizal.

Selain menghadirkan Pulsar 135 LS modifikasi, PT BAI juga memberikan program menarik untuk kepemilikan motor Pulsar. Bagi konsumen yang melakukan pemesanan dan pembelian produk Bajaj Pulsar, akan ada cash back sebesar Rp 500.000,- dan mendapatkan hadiah langsung berupa jaket dan helm.

Pada akhir gelaran PRJ, BAI akan mengundi seluruh nama yang telah melakukan pemesanan untuk mendapatkan hadia berupa satu buah Blackberry Gemini, PSP dan MP3 Player.

Lantas bagaimana respon masyarakat pada Pulsar 135 LS sejak PRJ berlangsung? “Hingga hari Selasa 15 Juni 2010, tercatat sebanyak 162 SPK yang masuk, 80% nya untuk produk Pulsar 135 LS. Kami menargetkan akan menerima 1000 SPK hingga akhir PRJ mendatang. Pada akhir gelaran PRJ, kami akan mengundi seluruh SPK yang masuk untuk mendapatkan Blackberry, PSP dan MP3 Player,” pungkas Rizal.

86 COMMENTS

  1. hemmmmmmmmm…….oklah so aq da punya pulsar 135 saya kok ga dapet potongan 500,000,ya?
    aq tanya malah di kasi tau potongannya 300,000 tp ga dapet jaket sama helem.tu gimana?

  2. Bravo buat Bajaj. Saya pemilik 135 LS senang baunget apabila komitmen after sales service nya dipertahankan dan lebih meningkat kedepannya. Thanks.
    Sammy Bandung/081320467768

  3. di geber ja bang..
    gu jga pnya pulsar 135.. kecptan max mtor gu smpe 125.. dah prnah cba gu.

    iah sma di lampung eh peleyanan sales nya gak jeben.!!

  4. Playanan after sales servicenya biasa ajalah, dibandarlampung smua dealer motor bgitu, asal teknisinya ditmbahin tip bwt bli rokok beres dah….

  5. gan,mo nanya nie ma PHOENIX Custom………
    kira” kalo body tmbhan depan di kasi tapi te”p pke SOK asli ada ftoNya gak?
    co”k gak gan kira”?

  6. Mantap,,11 Februari 2011 udah Punya motor ini.
    Alhamdulillah,, Segala masalahnya udah Kelar. seperti indikator aki yg kedip melulu udah gak ada.
    Perlu di ingat,, Panaskan motor minimal 2 menit dulu sebelum di pakai supaya mesinnya OptimaL.
    135 LS is the best!!

  7. iya bro…! indikator lampu ane juga kedap-kedip terus…! ngilanginnya gimana yach…! sama dikepala/dibalik speedometer, kaya ada yang kendor(bunyi).

  8. gan.,. ni ane punya m 135 ls ane mau ganti tu arm lengan ayunya .,. sama yang monoshock.,. jadi ane mo nanya monoshok ape yng bisa tu di pasang di sono.. tanks`gan.

  9. Masalah Pulsar 135Ls akhirnya bisa Teratasi.
    Hari kemarin Ganti Lampu Pilot depan ke 2nya, dan lampuy plat nomer ama yg Variasi. Harga satunya 15 Ribu. sama lampu depan pake Halogen Yg harga 50 ribu.
    Akhirnya Indikator aki gak genit dan Kedip2 lagi..
    Tinggal mikirin mau Modif di Kasih Ful fairing kayak gini bagus yach kayaknya… heheee

  10. aslinya aja udah keren.. Apa lagi di modif.. Mau tanya nih beli fairingnya dimana ya?? & harga fairingnya berapa??? Kasih info sama alamat si penjual fairing dunkz.. Via email di [email protected]

    Terima kasih..

  11. after sales nya tolong di tingkat kan ya…
    td siang w ru service pertama(135LS),pelayanan nya kurang memuaskan… montir w tanya info tentang spare part jwb nya A..I..U..E..O…

  12. mau numpang tanya nih, kan katanya mmodif motor ini di phoenix custom bekasi jawa barat, nah lebih jelasnya alamatnya dimana?

  13. genap 1 thn motor gua kok udah bocor pacing bawahnya ya, di bawa kedialer mau di baiki, pi pada gak brani! dengan alasan ntar takut jadi berasap (kedudukan piston udah gak pas lagi). mengecewakan!
    pas mau ganti gigi tarik, stok gak ada,
    terpaksa gigi tarik belakang pake gl pro, yang depan pake supra 125, rantainya pake satria,.,huh!!! sungguh mengenaskan

  14. Saya baru punya pulsar 135 LS, baru 2 bln, dari awal beli sampai sekarang indicator olinya bocor, padahal saya sudah beritahu mekaniknya,bagaimana ini

  15. I just want to say I am just very new to blogging and site-building and definitely liked this website. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You amazingly come with wonderful articles and reviews. Thanks for sharing your blog site.

  16. The State inspection report notes that Bright Start teachers were not following a policy of using written attendance sheets because it was Christmas Eve.

  17. Velikost penisu je pro drtivou vetšinu mužu velmi duležitá. Pocit nedostatecnosti v této oblasti se muže promítat i do dalších stránek života.

  18. Know which type of diamonds in advance of making a jewelry get.There are three or more different categories of ,tiffany jewellery outlet,diamonds: replica, fabricated and also replica. tiffany jewellery are both real jewels, yet imitation can be plastic-type colorful to seek for example the the real guy. Natural gallstones are merely subway and artificial gemstone can be cultivated in the research laboratory.Obtain a pretty close look in the chunk you love, after that stick it beside additional bits you are looking at. Watch out for stunts which a number of merchants utilizes to produce a stone look much better.

  19. Good – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task.

  20. I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s both educative and amusing, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The issue is something not enough folks are speaking intelligently about. I’m very happy I stumbled across this in my hunt for something regarding this.

  21. Have you ever heard regarding juicy couture just before? This is the famous label throughout the world. Many people specifically ladies have,juicy couture tracksuit,deeply need for juicy couture.Really, Juicy Couture is actually a West Seacoast style company marketing its outlines of modern casual not to mention sports clothing and also products. Furthermore there strains possess a appropriate elegant feeling and style. The actual Moist label came into common use if Fashion followers originated wearing their own clothing and holding ones own baggage.

  22. Wide and also fashionable dresses paid back affection on the excellent warning buzzers Maternity Dresses For the purpose of Special Occasions we saw,homepage,this particular accomplished 04, not to mention virtually anyone can be recognizing the latest observed thank you for this purpose quite appearance. It is best to take very little agreeing to creative together with your latest wedding dress, usually in case you witout a doubt accept a vibrant fashionable varieties of the simplest way you’d like the idea to seek.

  23. Interesting blog post. Some tips i would like to bring about is that laptop or computer memory must be purchased if the computer still cannot cope with what you do along with it. One can put in two RAM memory boards containing 1GB each, in particular, but not one of 1GB and one with 2GB. One should always check the company’s documentation for one’s PC to ensure what type of memory is needed.

  24. It seems that everyone these days in Saskatchewan’s capital is so busy with life, family, work and a million other commitments. When a need arises for a product or service and you can’t think who to contact where do you turn? Perhaps the business you select randomly yourself or find in other ways lets you down and does a bad job….living in Regina can present it’s challenges ….with new businesses springing up all the time and existing businesses getting busier standards can suffer.

  25. Know what sort of jewelry before you make a jewellery choose.You will discover about three exclusive different types of ,http://www.northwesttrains.co.uk,gems: pretend, fabricated and even pretend. tiffany jewellery tend to be authentic jewels, and yet representation is actually plastic material coloured to be just like the real thing. Normal pebbles are normally found subterranean and artificial jewelry tend to be evolved from a labrador.Obtain a pretty critical look from the bit you wish, afterward input it together with many other items you’re interested in. Be cautious about hints which several suppliers uses to create a wedding start looking more effective.

  26. Ferdja.com – is a web service for Website Owners, Website Stats and Website Valuation , worth calculator is a full featured Website Stats and Website Valuation, Webmasters and General Internet Users to retrieve information related with Domain Name, IP Address, Web Server and Search Engine Optimization (SEO). It is the tool that provides various statistical reports for any website like Website Valuation, Search Engine Reports, Traffic Reports, Social Engagement, Safety, Host Information, Domain WHOIS, Page Speed and much more. Simply type your Domain Name above for such awesome reports.

  27. I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this website. I’m hoping to check out the same high-grade content by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own site now 😉

  28. You are so cool! I do not suppose I’ve read something like this before. So good to discover someone with a few original thoughts on this subject matter. Seriously.. thanks for starting this up. This site is something that is required on the internet, someone with some originality!

  29. Hi there, I found your website by the use of Google whilst searching for a related matter, your website came up, it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  30. hi!,I love your writing so a lot! share we keep in touch more approximately your post on AOL? I need a specialist in this space to solve my problem. Maybe that is you! Having a look ahead to look you.

  31. obviously just like your site but you must examination the spelling on many of your content regularly. Many of options are filled along with punctuational complications i think it is pretty worrisome to see the truth on the other hand I’ll absolutely keep coming back once again.

  32. You’re so interesting! I do not think I’ve truly read anything like this before. So wonderful to find another person with some original thoughts on this subject matter. Seriously.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the internet, someone with a bit of originality!

  33. The heart of your writing whilst sounding reasonable initially, did not really sit perfectly with me personally after some time. Somewhere within the paragraphs you managed to make me a believer unfortunately only for a while. I still have got a problem with your leaps in assumptions and you might do well to help fill in those breaks. In the event that you actually can accomplish that, I would undoubtedly be amazed.