48
2625

Kawasaki W800 Sport Bike Classic

Kawasaki W800 Sport Bike Classic
GilaMotor, MILAN.- Melengkapi line up nya di gelaran EICMA International Motorcycle Show 2010 di Milan, Italia, pabrikan motor asal Jepang, Kawasaki, tak hanya menghadirkan motor-motor anyar dengan teknologi terkini. Pabrikan yang terkenal dengan warna hijaunya yang khas, juga menghadirkan motor dengan desain klasiknya, Kawasaki W800.
Sport bike klasik ini merupakan successor dari generasi W series sebelumnya, W650 yang hadir pada 2004 dan berakhir pada 2006 silam.
Banyak kalangan mengatakan, kehadiran All New W800 diproyeksikan sebagai rival motor asal Inggris, Triumph Bonneville.
Desain sport retro modern ini terlihat sangat stylish dengan gaya tempo dulu namun serat dengan teknologi terkini. Kawasaki mengklaim bahwa All New Kawasaki W800 ini akan memberikan sesasi berkendara yang tak kan terlupa dan membawa sang pengendara seolah menjelajah jalan di era desain retro ini masih berjaya.
Kawasaki juga mengungkapkan bahwa penggunaan material berkualitas menjadi pendukung hadirnya heritage Kawasaki W series ini.
Sport retro modern ini dibekali mesin berkapasitas 800 cc SOHC, 2 silinder parallel, fuel injection. Teknologi injeksi yang diadopsi W800 ini menggantikan sistem pengkabutaran bahan bakar generasi lawasnya yang masih menggunakan karburator. Sementara kompresi mesinnya tercatat cukup rendah, hanya 8,4 : 1.
Seperti dilansir Autoevolution.com, mesin moge klasik ini mampu menghasilkan tenaga 70 tenaga kuda dengan capaian torsi maksimum pada 2,000 rpm. Luaran tenaganya disalurkan ke roda melalui transmisi 5 percepatan.
Kawasaki mengklaim bahwa pengembangan mesin dengan pendingin udara ini bermuatan torsi besar yang memberikan luaran tenaga yang baik. Hal itu hadir bersamaan dengan karakteristik pengendaraan yang hadir dari pengaplikasian rangka yang kokoh dan diameter ban yang besar.
Dalam pembuatan Sport klasik W800 ini, para insinyur Kawasaki mencangkokan rangka doble crade yang ringan, garpu telekopik pada sok depan dan dua shock absorber yang dapat diseting.
Desain panel instrumennya mengkombinasikan petunjuk analog dan digital pada individual speedo meternya.
Desain tachometernya sangat kental dengan aura klasik yang menghadirkan berbagai petunjuk pengendaraan seperti tripmeter, jam, indicator lampu dan indicator peringatan FI, indicator lampu sign, petunjuk bahan bakar, indicator hi beam dan low beam, indicator gear netral dan indicator oil pressure.

GilaMotor, MILAN.- Pabrikan motor asal Jepang, Kawasaki, ternyata tak hanya menghadirkan motor-motor anyar dengan teknologi terkini pada perhelatan EICMA International Motorcycle Show di Milan, Italia. Pabrikan yang terkenal dengan warna hijaunya yang khas, juga menghadirkan motor sport retro modern, Kawasaki W800.

Sport bike klasik ini merupakan successor dari generasi W series sebelumnya, W650 yang hadir pada 2004 dan berakhir pada 2006 silam.

Banyak kalangan mengatakan, kehadiran All New W800 diproyeksikan sebagai rival motor asal Inggris, Triumph Bonneville.

Desain sport retro modern ini terlihat sangat stylish dengan gaya tempo dulu namun serat dengan teknologi terkini. Kawasaki mengklaim bahwa All New Kawasaki W800 ini akan memberikan sesasi berkendara yang tak kan terlupa dan membawa sang pengendara seolah menjelajah jalan di era desain retro ini masih berjaya.

Kawasaki juga mengungkapkan bahwa penggunaan material berkualitas menjadi pendukung hadirnya heritage Kawasaki W series ini.

Sport retro modern ini dibekali mesin berkapasitas 800 cc SOHC, 2 silinder parallel, fuel injection. Teknologi injeksi yang diadopsi W800 ini menggantikan sistem pengkabutaran bahan bakar generasi lawasnya yang masih menggunakan karburator. Sementara kompresi mesinnya tercatat cukup rendah, hanya 8,4 : 1.

Seperti dilansir Autoevolution.com, mesin moge klasik ini mampu menghasilkan tenaga 70 tenaga kuda. Luaran tenaganya disalurkan ke roda melalui transmisi manual 5 percepatan.

Kawasaki mengklaim bahwa pengembangan mesin dengan pendingin udara ini bermuatan torsi besar yang memberikan luaran tenaga yang baik. Hal itu hadir bersamaan dengan karakteristik pengendaraan yang hadir dari pengaplikasian rangka yang kokoh dan diameter ban yang besar.

Dalam pembuatan Sport klasik W800 ini, para insinyur Kawasaki mencangkokan rangka double cradle yang ringan, garpu telekopik pada sok depan dan dua shock absorber yang dapat diseting.

Desain panel instrumennya mengkombinasikan petunjuk analog dan digital pada individual speedo meternya.

Desain tachometernya sangat kental dengan aura klasik yang menghadirkan berbagai petunjuk pengendaraan seperti tripmeter, jam, indicator lampu dan indicator peringatan FI, indicator lampu sign, petunjuk bahan bakar, indicator hi beam dan low beam, indicator gear netral dan indicator oil pressure.

Kendati belum ada data lebih jauh tentang Retro Sport Bike ini, namun Kawasaki mengungkapkan bahwa motor ini akan segera tersedia dipasar otomotif.

Penulis/Foto : Jay/Kawasaki

48 COMMENTS

  1. tp kok kyknya kegedean cc n tenaganya kok cuma 70 hp sih? coba kalo 800 cc powertnya 140 hp kan kereeeeen banget tuh

  2. I just want to tell you that I am all new to blogging and certainly enjoyed you’re web blog. More than likely I’m want to bookmark your website . You really come with awesome stories. Thank you for sharing with us your web-site.

  3. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

  4. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such excellent information being shared freely out there.

  5. USBmemorydirect.com specializes in producing customized usb flash drives for marketing and promotions and has been a leader in the industry for over ten years. Whether you are looking for unique, custom shaped flash drives or our best selling custom printed usb drives, you will find our customer service, product quality and pricing are second to none.

  6. The State inspection report notes that Bright Start teachers were not following a policy of using written attendance sheets because it was Christmas Eve.

  7. Velikost penisu je pro drtivou vetšinu mužu velmi duležitá. Pocit nedostatecnosti v této oblasti se muže promítat i do dalších stránek života.

  8. hello there and thank you for your information – I have certainly picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical issues using this web site, since I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..

  9. 锘块煋鍥姐儔銉┿優 濂囩殗鍚?DVD 2800鍐? 姣庢棩鏂板搧銇撱亾銇汉姘楁捣澶栥儔銉┿優 鍥藉唴銉夈儵銉濪VD銇嬨倝銆併偄銉嬨儭DVD Blu-ray銇俱仹锛岄煋鍥姐儔銉┿優銆併偄銉嬨儭銉夈儵銉炪€佹棩鏈琓V銉夈儵銉炪€佷腑鍥姐儔銉┿優銆備汉姘桪VD鐗逛尽銈汇兗銉腑!鍏ㄥ搧閰嶉€佺劇鏂欍€

  10. Discover what sort of gemstones prior to a jewellery buy.One can find about three exclusive types of ,tiffany jewellery uk,gemstones: pretend, fake together with fake. tiffany jewellery both are authentic rocks, nonetheless phony is vinyl colored to look including the genuine thing. Pure pebbles tend to be found undercover and synthetic gems can be evolved at a testing center.Please take a extremely critical look at the item appeals to you, subsequently install it close to other portions you are interested in. Be cautious about techniques that will certain vendors employs to have a diamond start looking improved.

  11. Seen related to juicy couture just before? This can be a famous brand across the world. A lot of people notably for women who live,juicy couture suits,heavy fascination with juicy couture.Genuinely, Juicy Couture may be a Western world Sea-coast style enterprise reselling the nation’s ranges of contemporary informal and even sports clothing as well as accessories. Generally there traces employ a wonderful touch of elegance kind. The Succulent term removed when ever Fashion followers started off sporting his or her wardrobe as well as toting their own bags.

  12. Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. It’s always interesting to read articles from other authors and practice something from other sites.

  13. An impressive share! I have just forwarded this onto a co-worker who was conducting a little research on this. And he actually bought me dinner because I discovered it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending time to talk about this issue here on your blog.

  14. I blog often and I truly thank you for your content. Your article has really peaked my interest. I will take a note of your site and keep checking for new information about once a week. I subscribed to your Feed as well.

  15. Learn what kind of gem stones before a jewellery pay for.There are a couple of exclusive forms of ,cheap tiffany and co jewellery,rocks: counterfeit, imitation plus bogus. tiffany jewellery are both actual treasures, however phony is probably cosmetic shaded to check similar to the genuine article. Healthy gems can be found undercover and artificial gemstones happen to be grown up in the science laboratory.Take a quite critical look with the element you like, consequently stick it adjacent to additional articles you are searching for. Be careful of stunts that will various agents use to create a gemstone appear greater.

  16. I’m amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both equally educative and interesting, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The problem is something that too few people are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I came across this in my hunt for something relating to this.

  17. The CariCord laboratory and repository are located at the University of Colorado’s Anschutz Medical Campus, part of the Colorado Science + Technology Park.

  18. Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!|

  19. 27747 137628You developed some decent points there. I looked over the internet for any issue and discovered most individuals goes as nicely as together with your web website. 209386

  20. To appreciate more effective outcomes, the suggested medication dosage of http://buy–garciniacambogia.com buy garcinia cambogia buy–garciniacambogia.com Superior is certainly two tablets on a everyday basis. People who had been making use of this health supplement did not really experience any living threatening part results, except for some minor and bearable pains like eliminate colon. Garcinia will be a dietary product but it would end up being much better to talk to your doctor before having it 1st. Also, expectant ladies, lactating moms, and individuals below 18 decades previous must notice a doctor very first before making use of this diet plan supplement.

  21. That Belichick, One overcome because of starting to be this eighth football trainer who has 200 advantages, Will have something awake michael’s hoodie. As he really absolutely. Gronkowski and it could be nope Gronkowski, Each Patriots still need Brady, Don’t forget, And so much anybody found when it comes to modern britain in order to be able for you to help look self assured..

  22. ADT has over 6 million customers, over 120 years of experience, and a globally recognized brand name, it’s no wonder Protect Your Home, an authorized ADT retailer, is at the top of our list. It’s the #1 home security provider in North America and has been an industry leader since 1870 with the invention of the first telegraph-based alert system.